Subscribe:

Ads by Smowtion

Labels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 22 august 2012

The Dark Knight Rises APK Free Download Android



The Dark Knight Rises APK Free Download

Deveniţi Batman şi salvaţi oraşul Gotham de cea mai mare ameninţare pe care a întalnit-o vreodată.

Exclusiv inspirat din povestea The Dark Knight Rises

După ce a fost plecat mai bine de 8 ani, Bruce Wayne se întoarce în acţiune în personajul Batman. În aşteptarea lui sunt misterioasa Selina Kyle şi Bane, un adversaarr periculos în cruciada de a distruge moştenirea lui Batman bucată cu bucată. Faceţi cunoştinţă cu toţi aliaţii lui Batman şi recăpătaţi-vă forţele pentru a proteja oraşul Gotham de Bane.

O experienţă incredibilă !

Zeci de misiuni, plus evenimentele aleatorii vă vor face să simţiţi fiorul de a fi un super-erou. Trataţi cum trebuie situaţiile cu ostatici, echipele speciale, evadările sau urmăririle de maşini pentru a dovedi ca sunteţi un adevărat protector al Gotham. O luptă palpitantă care vă pune exact în mijlocul acţiunii, mulţumită unor efecte cinematice. Colectaţi obiecte ascunse în oras pentru a debloca upgrade-uri şi noi skill-uri de luptă pentru Batman

Jucaţi în rolul lui Dark Knight

Aveţi acces complet la arsenalul lui Batman şi învăţaţi cum să profitaţi din plin de orice armă. Utilizaţi Grapnel ca să treceţi oraşul sau pentru a învinge duşmanii. Aruncaţi cu Batarang pentru a vă face knock out inamicii sau pentru a lovi de la distanţă; posibilităţile sunt infinite. Când gadgeturile nu sunt de folos, The Dark Knight se bazează pe vehiculele sale pentru a termina munca. Conduceţi Bad-Pod -ul pentru misiuni speciale, sau pilotaţi The Bat pentru o călătorie rapidă în oraş.

Experimentaţi Gotham-ul aşa cum nu aţi mai făcut-o niciodată

Exploraţi întregul Gotham şi diferitele districte împrăştiate pe o hartă uriaşă, şi bucuraţi-vă de grafică uimitoare pentru o imersiune totală în universul întunecat al lui Batman.

Ce regăsiţi în această versiune: (Ultimul update: 20 Iulie, 2012)

Acest update rezolvă o problemă cu care unii utilizatori s-au confruntat, şi aceea că asset-urile jocului erau downloadate de 2 ori. Acum jocul suportă şi Nexus 7 !

Necesită Android 2.2+

Poze:








Download: http://www.4shared.com/android/tDOG4IJz/The_Dark_Knight_Rises_v201.htm

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu