Subscribe:

Ads by Smowtion

Labels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 16 august 2012

Flightradar24 PRO 3.0.2 APK Free Download

Flightradar24 PRO APK îţi arată traficul aerian în timp real!

- Flightradar24 este un tracker aerian cu care aveţi posibilitatea să vedeţi traficul aerian, în timp real, pe Google Map pe tableta/telefonul ta(u).

- Flightradar24 are cea mai bună acoperire a zborurile din Europa, iar împreună cu multe alte caracteristici utile, Flightradar24 a devenit cel mai popular tracker de zboruri în cele mai multe ţări din Europa.

- În afară de Europa, există acoperire şi în Rusia, Groenlanda, SUA, Canada, Austrialia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Brazilia, Argentina, Japonia, Hong Kong, Malaezia, India, Maldive, Orientul Mijlociu şi câteva părţi din Asia.

--INFORMAŢII UTILE CU PRIVIRE LA VERSIUNEA PRO --

Versiunea Pro conţine câteva caracteristici care lipsesc din versiunea free; vizionarea întregului avion şi informaţii despre rută, căutarea de zboruri, traseele zborurilor şi indicativele direct pe hartă, folosirea filtrelor pentru a vedea zborurile doar de la o linie, şi ultimul dar nu cel din urmă, versiunea PRO are Augmented Reality (AR).

Augmented Reality (AR) face posibilă să mişti camera către cer, şi să vezi informaţii despre traficul de deasupra ta. Caracteristica AR, necesită GPS şi busolă care să lucreze corect!

--Mai multe informaţii despre FLIGHTRADAR24 --

Flightradar24 este online din 2007, şi a fost arătat ca referinţă pentru Al-Jazeera, CNN, Sky News şi multe alte canale TV în timpul erupţiei din Islanda în 2010 şi 2011.

IMPORTANT! Flightradar24 poate să urmărească numai navele dotate cu un transponder ADS-B.
Vizitaţi http://www.flightradar24.com pentru a obţine mai multe informaţii despre aplicaţie, ce acoperire are şi ce reprezintă ADS-B.

#1 Cea mai bună aplicaţie de călătorie în Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Ungaria, Irlanda, Kuweit, Letonia, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Emiratele Arabe Unite, Slovacia, Suedia, Elveţia şi Turcia.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina aplicaţiei: http://www.flightradar24.com sau forumul http://forum.flightradar24.com

Pentru ultimele informaţii, alăturaţi-vă grupului de pe Facebook: http://www.facebook.com/flighradar24, sau urmăriţi pe Twitter: http://www.twitter.com/flightradar24

Download Link: http://www.4shared.com/android/YX9fhMoj/Flightradar24_Pro_Fullversion.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu