Subscribe:

Ads by Smowtion

Labels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 26 august 2012

Great Little War Game APK Free Download


Great Little War Game APK Free Download

Invadaţi vecinii, răspândiţi haosul si distrugerea, beţi puţin ceai !

Unul dintre cele mai bune jocuri de strategie din totdeauna!
http://bestappever.com/awards/2011/winner/stgm

GLWG(Great Little War Game) este jocul de strategie bazat pe 3D despre care toată lumea a vorbit. Cu un stil comic unic şi cu o mulţime de râsete şi voie bună, cu siguranţă o să vă mai intoarceţi din nou, şi din nou pentru "doar încă unul mic".

Caracteristici de bază:

- Campaign mode
- Multiplayer mode
- Skirmish mode

- realizări openFeint
- 4 setări
- vizualizări de lux
- terenul full 3D afectează gameplay-ul
- foarte multe unităţi
- o mulţime de tipuri de teren
- cu siguranţă o să-l rejucaţi
- tone de umor
- fără păsări sau zombi

Preluaţi comanda armatei voastre şi luptaţi-vă cu duşmanii pe uscat, pe apă sau în aer, însă aveţi grijă să luaţi decizii înţelepte. Vreţi să vă antrenaţi soldaţii pentru a profita din plin de avantajul terenului, punctele de ambuscadă şi zidurirle de apărare. Jucaţi înţelept şi băieţii răi cu siguranţă vor pierde în faţa strategiei voastre.

Câteva review-uri:

TapScape review: 10/10
"Great Little War Game este: un joc de strategie cu un design frumos, perfect pentru cei care apreciază războiurile virtuale"

Touch Arcade review: 5/5

"Pot numi Great Little War Game "minunat" fără ezitare...acel tip de joc captivant cae vă face să vă implicaţi la maxim! Deci sunt încântat să descopăr numeroase features-uri, pline de umor".

Misiunile variate sunt la ordinea zilei aici - capturaţi inamicul, escortaţi generalul în siguranţă, ghidaţi echipele mici în spatele liniilor inamice, apăraţi baza d-voastră! Există 30 de misiuni incluse, deci o să fie o aventură nebună dacă decideţi să acordaţi o încercare.

Ce aşteptaţi ? Chiar acum când citiţi acest mesaj, există deja un batalion de soldaţi care aşteaptă comanda d-voastră. Downloadaţi Great Little War Game şi alăturaţi-vă trupelor de luptă !

Download link: http://www.4shared.com/android/toSws9T7/Great_Little_War_Game.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu