Subscribe:

Ads by Smowtion

Labels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 10 august 2012

Sprinkle 1.7.1 APK Download


Spinkle 1.7.1 APK Free Download Pregătiţi, ţintiţi, stropiţi !

Câştigător al celui mai bun joc ocazional la International Mobile Gaming Awards 2012 !

Câteva review-uri

"Jocul zilei" [Kotaku]

"Minunat concept, realistic, alieni adorabili, muzică atrăgătoare " 5/5 - [Modojo]

"Jocul şi-a făcut uşor intrarea la fiecare membru din familie " - [ArsTechnica]

Folosind un tun de apă montat pe o macara, jucătorii trebuie sa ajusteze înălţimea şi unghiul tunului pentru a lupta împotriva incendiilor, a muta obstacole, să întoarcă roţi şi să activeze curse în acest joc bazat pe apă !

Sprinkle este disponibil pentru telefoane care rulează cel puţin Android 2.3 !

Folosind cel mai realistic model fizic de apă văzut pe un dispozitiv care rulează Android, Sprinkle este un joc de tachinare care va avea mulţi jucatori care vor încerca să rezolve puzzle-ul şi obstacolele

Sprinkle features:

Uimitor model de apă ! Unul dintre cele mai realistice modele fizice de apă văzute vreodată pe Android face ca Sprinkle să fie un puzzle captivant şi addictive

Puzzle de tachinare ! Ceea ce pare la început doar o simplă ochire şi pulverizare pentru a stinge fiecare foc, devine mult mai captivant în cele 72 de nivele, în timp ce jucătorii trebuie să depăşească complexitatea fiecărui puzzle înainte de a rămâne fără apă.

Blocuri, bolovani şi rotiţe ? FOlosiţi puterea tunului de apă pentru a muta blocurile de gheaţă, a roti giganticele roţi şi apăsaţi pe capcane cu scopul de a stinge fiecare foc.

Locuitorii de pe Titan, un satelit al lui Saturn, îşi trăiesc zilele liniştite în casele lor de paie până când turiştii de pe Pământ se prăbuşesc pe inelele lui Saturn, aducând o furtună de asteroizi în flăcări care pică pe Titan. Pentru a combate focurile care le ameninţă casele, Titanii au construit un tun masiv de apă, şi au nevoie de tine pentru a-l controla !

Optimizat pentru Xperia PLAY !

Download link: http://www.stuff4android.com/2011/11/22/sprinkle-1-6-2-v1-6-2-apk-download-for-android/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu