Subscribe:

Ads by Smowtion

Labels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 13 august 2012

Smart Keyboard PRO 4.6.1 APK Download Free

Smart Keyboard PRO APK este o tastatură multi-touch rapidă, cu suport pentru mai multe limbi, skinuri, input pentru voce, T9 şi modul compact, dicţionar Smart, Auto-Text personalizat, calibrare şi multe alte opţiuni de aspect şi predicţie. Ia-l acum şi vezi de unul singur de ce este cel mai bine cotat app de pe piaţă!

Dacă aveţi probleme după update, uninstall / reinstall al aplicaţiei şi restartaţi telefonul.

Nu uitaţi să citiţi FAQ şi manualul de utilizare de pe web site în cazul în care aveţi probleme. Răspunsuri la cele mai comune probleme se află acolo !

** Pentru a activa tastatura, mergeţi la Language and keyboard->Settings, şi bifaţi Smart Keyboard Pro. Apoi ţineţi apăsat în orice zonă de introducere a textului până când apare un meniu popup. Selectaţi "Input Methdo", şi apoi alegeţi din listă "Smart Keyboard PRO"

O versiune trial este disponibilă pe piaţă (căutaţi aplicaţia "Smart Keyboard Trial"). Reţineţi că versiunea PRO este o aplicaţie independentă, nu aveţi nevoie de Trial pentru a o folosi.

Dacă găsiţi bug-uri, vă rugăm să mergeţi pe web-site la Contact The Support.

Ignoraţi avertizarea "collecting zour personal data", acesta este un mesaj standard Android atunci când activaţi metoda third-party.

Conţine layouturi pentru următoarele limbi (verificaţi pe piaţă pentru dicţionare disponibile): Afrikaans, Albanian, Arabic, Armenian, Ayerbaijani, Belarusian, Bosnian, Bulgarian, Catalan, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Estonian, Finnish, French, Greek, Georgian, German, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Kazakh, Latvian, Lithuanian, Luxembourgish, Macedonian, Mongolian, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Ukrainian, Tatar, Thai, Turkish, Vietnamese.

ENJOY !!

Download: http://www.4shared.com/android/aG5RPuZg/Smart_Keyboard_Pro_-_app.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu