Subscribe:

Ads by Smowtion

Labels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 16 august 2012

Tapatalk Forum App 1.13.5 APK Free Download


Tapatalk Forum APK 1.13.5 Free Download.
Best Selling Forum App! Tapatalk permite accesul la diferite forumuri!

Câştigător a 2011 HSBC Youth Business Award!

#1 Social app în Adroid Market!
#25 Aplicaţie plătită la nivel mondial

Singura şi cea mai bună aplicaţie pe piaţă. aprobată de mai mult de 30,000 de forumuri la nivel mondial. 4.5/5 stele rating dupa mai bine de 10,000 de review-uri. De ce sa nu o încercaţi?

Comunităţi online la degetul d-voastra!

Dacă aţi încercat să vizitaţi un forum folosind un browser pe dispozitivul d-voastră, aţi observat ce coşmar este. Multitudinea de layout-uri pe care le veţi întâlni vă vor face să derulaţi, să faceţi zoom, şi să lucraţi până vă amorţesc degetele. Încercaţi aplicaţia Tapatalk Forum!

Tapatalk deţine peste 25,000 de forumuri populare exact în aplicaţie. De la jocuri online la technologie, este acolo un forum care să vă satisfacă interesele. Parcurgeţi cele 13 categorii, sau căutaţi un anume forum în interfata Tapatalk. Puteţi găsi orice, oricând cu această aplicaţie.

Odată ce aţi găsit forumurile căutate, doriţi să le citiţi uşor şi să le adăugaţi la favorite pentru un acces mai rapid. După aceea, vă autentificaţi simplu în aplicaţia d-voastră şi citiţi mesajele private sau răspundeţi la topicurile active. Puteţi foarte uşor să începeţi un nou topic despre ceva ce vă trezeşte interesul. Puteţi de asemenea să etichetaţi topicurile din aria de interes.

Tapatalk conţine toate caracteristicile şi capacităţile găsite în browser-ul favorit, dar într-o metoda simplă şi utilă. Vedeţi simplu cine este online, tabelă cu statistici, şi chiar şi profilul utilizatorilor...totul fără aşteptaţi ca browserul d-voastră să se conecteze la internet. ÎNCERCAŢI-L!

Download Link: http://www33.zippyshare.com/v/76715450/file.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu