Subscribe:

Ads by Smowtion

Labels

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 3 ianuarie 2013

Sixaxis Controller APK Free Download

Sixaxis Controller APK Free Download!

Vă rugăm să citiți cu atenție toate instrucțiunile.

Nu toate telefoanele sunt acceptate, de aceea este recomandat să încercați "Sixaxis Compatibility Checker"(disponibil gratuit in Android Market) înainte să instalați aplicația.

În sfârșit, așteptarea s-a terminat. Acum vă puteți juca pe telefonul d-voastră așa cum a fost menit să vă jucați! Sixaxis Controller vă permite să utilizați controlerele Sixaxis și DualShock 3 în multe dintre jocurile și aplicațiile d-voastră favorite.

**Important**

- Acces Root necesar !
- Datorită modului în care asocierea este făcută între controlere, trebuie să asociați manual controlerul d-voastră cu SixaxisPairTool și un cablu mini-USB. Utilizatorii Android 3.1+ pot asocia, de asemenea direct pe telefon prin intermediul USB.
- Este recomandat să utilizați un controler ORIGINAL. Multe controlere nu vor funcționa cu această aplicație. Dacă primiți mesajul "Client connected: 1", dar lumininile de la controler continuă să licăre, atunci este aproape sigur ca nu este un controler Sony original.
- Citiți cu atenție instrucțiunile din Helă Menu.

Caracteristici:

- Până la 4 controlere Sixaxis și DualShock 3 suportate în același timp.
- Suport ca gamepad nativ pe dispozitivele Android 3.1+
- Keyboard emulation. Mapați toate butoanele și stickurile la aproape orice cheie disponibilă în Android
- Mouse emulation. Configurați un buton pentru a activa pointerul de la mouse pe dispozitive pe care este suportat acest lucru (cele mai multe tablete și telefoane ar trebui să suporte).

Acest produs nu este afiliat cu, nici autorizat, susținut sau licențiat în orice fel de către Sony Corporation, filialele sau subsidiarele. Toate mărcile sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

FAQ: http://www.dancingpixelstudios.com

Download link: Download

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu